Artikkel

Få mest ut av ditt bedriftsabonnement på Bergens Tidende


Madeleine Reuterdahl, Publisert 6. februar 2018

1. Last ned appene våre på mobil

Den beste BT-opplevelsen får du på mobil. Her kan du blant annet få varsler når det skjer store og viktige hendelser i Norge eller rundt om i verden. Begge appene kan du enkelt laste ned i AppStore eller Google Play.

 

Last ned

 

2. Les papiravisen elektronisk 

Hver dag publiserer vi dagens papiravis elektronisk. Enten du leser på PC, mobil eller nettbrett kan du lese avisen digitalt akkurat slik papiravisen forlater trykkeriet.

 

eAvis

 

3. Få de viktigste debattene på nyhetsbrev

Lyst til å imponere under lunsjen?  Start dagen med å bli oppdatert! Få alt du trenger å vite rett i innboksen med vårt nyhetsbrev, hver ukedag.

 

Meld deg på her

 

4. Bli med på et event!

Ikke gå glipp av konserter, foredrag, teater, revy, utstillinger og masse mer i din region. Ta med en kollega etter jobb!

 

Eventer

 

5. Følg temaer som interesserer deg

Ved å følge våre emneordsknagger gir vi deg varsel når vi har publisert en relevant sak du følger. Dette er også en praktisk måte å kunne følge med på nyheter og journalister som er relevant for din bransje.

 

Emneordsknagger

 

6. Lytt til Bergens Tidende

Våre redaktører og journalister lager smarte og underholdende podkaster om alt fra norsk politikk til lokale saker i BT-podkasten 36,9. Podkast er fin måte å utnytte tiden til og fra jobb ved å fylle på med nye perspektiver.

 

Podkaster

 

7. Få gode tilbud og rabatter
Bedriftsabonnenter hos Bergens Tidende får tilgang til unike opplevelser og en lang rekke spesialtilbud og rabatter gjennom BT Fordel, vårt fordelsprogram. Våre abonnenter får rabatt på eksotiske ferier, konserter og idrettsarrangementer.

 

BT Fordel